Vyhľadávanie

Certifikáty

O firme
Image
ESOPLAST OK(N)O DO DUŠE PRE VÁS

 

Spoločnosť ESOPLAST sa zaoberá výrobou a dodávkou plastových okien a dverí  od roku 1997. V priebehu niekoľkých rokov sa nám osvedčila naša filozofia - vyrábať kvalitné výrobky a vykonávať kvalitne odvedenú prácu. Dôkazom toho je množstvo spokojných zákazníkov, spolupráca s mnohými stavebnými firmami a stále sa zvyšujúci dopyt po našich výrobkoch. Pri spĺňaní týchto cieľov dlhoročne spolupracujeme s renomovanými partnermi, vďaka čomu môžeme neustále inovovať svoj výrobný program a prinášať vám tak neustále aktuálne trendy a novinky.

 

Pre spokojnosť našich odberateľov a zákazníkov ponúkame v našom výrobnom programe široký sortiment produktov okien, balkónových, vchodových alebo posuvnosklopných dverí v rôznom farebnom, rozmerovom, štandardnom alebo atypickom tvarovom prevedení. Na výber je široká paleta farieb plastových profilov, možnosti pohodlného ovládania pomocou kovania a rovnako široká škála zloženia izolačných skiel s rôznymi farebnými, typovými kombináciami a funkčnými vlastnosťami. K týmto produktom ponúkame doplnkový tovar, ako sú parapety, žalúzie, siete proti hmyzu a okrasné dverné výplne.

Odskúšaná kvalita našich výrobkov vyhovuje podmienkam noriem, na základe čoho je našou spoločnosťou vydané vyhlásenie o zhode. Záručná doba pri dodávke výrobkov s montážou je 5 rokov, pri predaji a doplnkovom tovare sú to 2 roky počas riadneho zaobchádzania a bežnej údržbe.

Naše bohaté skúsenosti a dlhoročná tradícia v kombinácii s profesionálnym prístupom sú jednou z predností našich výrobkov a ponúkaných služieb. Veľký dôraz kladieme na kvalitný a kompletný servis (od vypracovania cenovej ponuky, komplexných montážnych služieb až po záručný a pozáručný servis na nami zhotovené výrobky) ako aj odborné poradenstvo. Vďaka výbornému zázemiu našej firmy vieme aj tým najnáročnejším zákazníkom splniť ich všetky predstavy a požiadavky v krátkom čase. Okná sa menia obvykle raz za život, a preto sa snažíme zabezpečiť celoživotnú spokojnosť našich zákazníkov s našimi výrobkami. Robíme to, čo vieme najlepšie - vyrábame plastové okná a dvere.

 
[ Späť ]